About Me

Salam.. Im a mother with two kids and a husband who care to let his wife enjoying hobby in kitchen. We live in Tebet. Daily im a software engineer for Panasonic telecommunication company… Baking, cooking, taking photos of the foods are now become my great excitement .. Well.. im a beginner in these but always practising .. Hope you enjoy them…


2 Responses to “About Me”

  1. mbak…. fotonya bagus2 … pake kamera apa ya? bole sharing dong…
    aku sih masi belajar buat kue…
    bole yah kalo coba pake resepnya..
    juga masih coba buat web di multiply tapi berhubung diriku gaptek jadi masih mencari2 ilmu dulu…..

    • Halo Mba Tanti,

      Makasi pujiannya bikin kembang kempis idung..hehe. Aku juga masih belajar kok mba.. Ya belajar cooking/baking.. ya belajar photo.. Masih banyak gak ngertinya juga.. Belajar dikit2 teorinya otodidak aja. Abis mau ikut Food Photography anaknya masih kecil, jadi kesian kalo ditinggal..
      Camera aku pake Panasonic LUMIX DFC FZ-7. Jadul punya. Doain ya suatu saat bisa beli DSLR..hehehe..

      BTW kalo lagi design blog, cari2 tipsnya di google aja.. Lebih cepet daripada utak-atik belajar sendiri lho..

      Makasih ya udah berkunjung..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: